Inschrijving proeftraining

Ben je student? Houd je van turnen? En heb je zin in een stukje gezelligheid en extra trainingen? Kom dan een keer langs om gratis proeftraining te volgen! Schrijf je met behulp van het formulier hieronder in. Heb je nog vragen, mail dan naar u.turn.utrecht@gmail.com.

Als je een proeftraining volgt, dan ga je ermee akkoord dat dit op eigen risico is.

  E-mailadres*

  Voornaam*

  Achternaam*

  Trainingsdag*

  Trainingsdatum (Niet verjaardag!)*

  Ik ben student*
  Ja, aan de UU of HUJa, bij een andere instelling dan de UU/HUNee

  Informatie achteraf:

  Niveau maakt niet uit

  We krijgen vaak de vraag welk niveau je moet hebben om mee te doen aan de trainingen. Het antwoord is simpel: dat maakt niks uit! Er zijn leden die nog nooit hebben geturnd voordat ze bij ons kwamen en er zijn leden die wedstrijden op hoog niveau hebben gedaan. Je bepaalt in de training zelf je tempo en grens. De trainer probeert te zorgen voor een uitdaging voor iedereen.

  Trainingsdagen en tijden

  Dag Tijden
  Maandag 21:30-23:00u
  Donderdag 21:30-23:00u
  Zondag 19.00-21.00u

  De dagen hierboven geven aan op welke dagen we allemaal training hebben bij U-turn. Wil je een keertje mee turnen bij ons, vul dan een van deze trainingsdagen in in het formulier.

  Let op: Op zondag 10 december bieden wij geen proeftraining aan i.v.m. de open training die op deze dag valt. Tijdens de kerstvakantie (24 december t/m 7 januari) bieden we ook geen proeftraining aan.