Inschrijving proeftraining

Ben je student? Houd je van turnen? En heb je zin in een stukje gezelligheid en extra trainingen? Kom dan een keer langs om gratis proeftraining te volgen! Schrijf je met behulp van het formulier hieronder in. Heb je nog vragen, mail dan naar u.turn.utrecht@gmail.com.

  E-mailadres*

  Voornaam*

  Achternaam*

  Trainingsdag*

  Trainingsdatum (Niet verjaardag!)*

  Ik ben student*
  Ja, aan de UU of HUJa, bij een andere instelling dan de UU/HUNee

  Informatie achteraf:

  Niveau maakt niet uit

  We krijgen vaak de vraag welk niveau je moet hebben om mee te doen aan de trainingen. Het antwoord is simpel: dat maakt niks uit! Er zijn leden die nog nooit hebben geturnd voordat ze bij ons kwamen en er zijn leden die wedstrijden op hoog niveau hebben gedaan. Je bepaalt in de training zelf je tempo en grens. De trainer probeert te zorgen voor een uitdaging voor iedereen.

  Trainingen zomervakantie 2023

  Ook in de zomervakantie zijn er trainingen bij U-turn! Je kan dus ook tijdens de zomervakantie een proeftraining komen doen. De trainingsdagen en -tijden voor de zomervakantie 2023 worden later in het jaar bekend gemaakt.

  Trainingsdagen en tijden

  Dag Tijden
  Maandag 21:30-23:00u
  Donderdag 21:30-23:00u
  Vrijdag 19:30-21:00u
  Zondag 19.00-21.00u

  De dagen hierboven geven aan op welke dagen we allemaal training hebben bij U-turn. Wil je een keertje mee turnen bij ons, vul dan een van deze trainingsdagen in in het formulier.