Sinds 2012 organiseren we één keer per maand op zondag een open training. Voor normale leden kan dit beschouwd worden als een normale training en voor actieve rustleden is deze gratis toegankelijk. Leden en actieve rustleden hoeven zich hiervoor niet in te schrijven. Ook nodigen we alle andere zusterstudententurnverenigingen en externen uit. De trainingen zijn van 19:00 tot 21:00 (tenzij anders vermeld) in de turnhal op Sportcomplex Nieuw Welgelegen aan de Grebbeberglaan in Utrecht. Omdat het een bijzondere training betreft, met vaak veel externe turners, is de opzet minder strak geregeld dan tijdens onze reguliere trainingen. Uiteraard zijn er nog steeds trainers aanwezig om te helpen, maar je bent vrijer om je eigen plan te trekken.

Aanmelden

De data voor de resterende open trainingen in het seizoen ’23-’24 zijn als volgt:

  • 16 mei (Let op: dit is een donderdag! De training zal van 21:30 tot 23:00 zijn)
  • 30 juni

Omdat er een maximaal aantal personen in de zaal mag trainen is het wel noodzakelijk je tijdig voor elke open zondagtraining op te geven. Dit geldt voor externen en voor passieve rustleden. De kosten voor deze personen bedragen €7,50 per training.

Wij zijn een studentenvereniging, en we verwachten daarom open trainers die ook ongeveer de leeftijd van een student hebben, of familieleden van leden.

Je kunt je inschrijven voor de volgende open training door op onderstaande knop te klikken:

Inschrijven voor 16 mei

Zomertrainingen

Van 15 juli t/m 15 augustus zullen alle trainingen open zijn. De data en tijden zijn nog niet bekend, maar zullen binnenkort op deze pagina te vinden zijn!

Strippenkaart

Je kunt ook een strippenkaart aanschaffen voor de open zondagtraining. Deze strippenkaart kost €30 en is goed voor het bijwonen van vijf open trainingen. Hiermee heb je dus 1 training gratis! Ook met de strippenkaart geldt dat je je in moet schrijven voor de open zondag training waar je heen wilt. Je kan de strippenkaart aanschaffen via het inschrijfformulier van de open training.