Sinds 2012 organiseren we één keer per maand op zondag een open zondagtraining. Deze training is gratis toegankelijk voor alle (rust)leden en donateurs. Ook nodigen we alle andere zusterstudententurnverenigingen en externen uit. De trainingen zijn van 19:00 tot 21:00 (indien anders staat dit vermeld) in de turnhal op Sportcomplex Nieuw Welgelegen aan de Grebbeberglaan in Utrecht. Omdat het een bijzondere training betreft, met vaak veel externe turners, is de opzet minder strak geregeld dan tijdens onze reguliere trainingen. Uiteraard zijn er nog steeds trainers aanwezig om te helpen, maar je bent veel vrijer om je eigen plan te trekken.

De data van de open zondag trainingen voor het jaar 2021-2022 zijn als volgt:

12 september
10 oktober
14 november
12 december
9 januari
13 februari
13 maart
10 april
8 mei
12 juni
10 juli

Aanmelden

Omdat er een maximaal aantal personen in de zaal mag trainen is het wel noodzakelijk je tijdig voor elke open zondagtraining op te geven. Dit geldt voor externen, maar ook voor (rust)leden en donateurs. Hiervoor komt een inschrijfformulier online. Wanneer je hebt aangemeld voor een training maar toch weer wilt afmelden, stuur een mailtje naar u.turn.utrecht@gmail.com. De kosten voor externen bedragen €5,- per training.

Strippenkaart 

Je kunt ook een strippenkaart aanschaffen voor de open zondag training. Deze strippenkaart kost 20 euro en is goed voor 5 open zondagen mee trainen. Hiermee heb je dus 1 training gratis! Ook met de strippenkaart geldt dat je je in moet schrijven voor de open zondag training waar je heen wilt, en af kan melden door een mailtje te sturen. De strippenkaart is digitaal en is hier te vinden.