Aanmelden & contributie

Aanmelden 

We trainen in de turnhal Nieuw-Welgelegen, de turnhal is het witte gebouw achter het grote groene sportcomplex. (Grebbeberglaan 1). Klik op de link voor een overzicht van de actuele trainingstijden

Je kunt bij U-turn gedurende het hele jaar lid worden. Let wel op dat het seizoen is opgedeeld in twee delen van ongeveer 18 trainingen, de eerste helft start tegelijk met het begin van het academisch jaar (begin september) en de tweede helft start gelijk met het tweede academische semester (begin februari). Dit betekent dat instroom op andere momenten altijd mogelijk is maar tegen volledig tarief. Word je na februari pas lid, dan betaal je als lentelid voor een half jaar lidmaatschap.

Wanneer je lid wordt bij U-turn betaal je contributie en ben je verplicht een OlymPas aan te schaffen. Het is verstandig om de OlymPas pas aan te schaffen wanneer je de bevestigingsmail hebt ontvangen dat je lid bent bij U-turn. Deze OlymPas geeft ook toegang tot de sportaccommodaties op het Olympos sportcentrum. Als je al een OlymPas bezit dan moet je deze nog koppelen aan U-turn. De kosten voor de OlymPas bedragen €140.-. Wat je verder nog allemaal met de OlymPas kunt lees je hier! Alle nieuwe leden van U-turn moeten hun OlymPas koppelen aan U-turn, dit kost geen geld.

Nu al enthousiast over U-turn, je kan je meteen aanmelden door op de onderstaande link te klikken.

Button

Heb je toch nog wat meer informatie nodig? Schrijf je in voor een proeftraining of stuur een mail naar het bestuur: u.turn.utrecht@gmail.com.

Contributie

Let op dit is een indicatie van de contributie van seizoen 2020-2021:

 Half jaarHeel jaar
1x trainen€17,50€25
2x trainen€37,50€55
3x trainen€67,50€95
4x trainen€107,50€145
OlymPas€140€140