Aanmelden & contributie

Aanmelden

We trainen in de turnhal Nieuw-Welgelegen, de turnhal is het witte gebouw achter het grote groene sportcomplex (Grebbeberglaan 1). Je vindt hier een overzicht van de actuele trainingstijden.

Je kunt gedurende het hele jaar lid worden bij U-turn. Let wel op dat het seizoen is opgedeeld in twee delen van ongeveer 18 weken, de eerste helft start tegelijk met het begin van het academisch jaar (begin september) en de tweede helft start gelijk met het tweede academische semester (begin februari). Instroom op andere momenten is altijd mogelijk, maar tegen volledig tarief. Word je na februari pas lid, dan betaal je als lentelid voor een half jaar lidmaatschap.

Wanneer je lid wordt bij U-turn betaal je contributie en ben je verplicht een OlymPas aan te schaffen. Het is verstandig om de OlymPas pas aan te schaffen wanneer je de bevestigingsmail hebt ontvangen dat je lid bent bij U-turn. Deze OlymPas geeft ook toegang tot de sportaccommodaties op het Olympos sportcentrum. Als je al een OlymPas bezit dan moet je deze nog koppelen aan U-turn. De kosten voor de OlymPas staan in de tabel hieronder, het koppelen aan U-turn kost geen geld. Wat je verder nog allemaal met de OlymPas kunt lees je hier!

Ben je nu al enthousiast over U-turn? Dan kan je jezelf meteen aanmelden door op de onderstaande link te klikken!

Nu inschrijven voor 2022-2023!

Heb je toch nog wat meer informatie nodig? Schrijf je in voor een proeftraining of stuur een mail naar het bestuur: u.turn.utrecht@gmail.com.

Contributie

Bij U-turn betaal je 1x per jaar (of per half jaar) contributie op basis van hoeveel trainingen je in de week doet.
De contributie voor seizoen 2021-2022 is als volgt:

Half jaarHeel jaar
1x trainen per week€25€35
2x trainen per week€50€75
3x trainen per week€72,50€110
4x trainen per week€92,50€140
OlymPas€112,80* **€150*

* Er is een tijdelijke kortingsactie bij Olympos om de pas te krijgen met 20% korting (€120 tariefcategorie A) van 15 augustus 2022 tot 30 september 2022. Lees de website van olympos voor de voorwaarden.

**Maandelijkse betaling van €18,80