Aanmelden & contributie

Aanmelden

We trainen in de turnhal Nieuw-Welgelegen, de turnhal is het witte gebouw achter het grote groene sportcomplex (Grebbeberglaan 1). Je vindt hier een overzicht van de actuele trainingstijden.

Je kunt gedurende het hele jaar lid worden bij U-turn. Let wel op dat het seizoen is opgedeeld in twee delen van ongeveer 18 weken, de eerste helft start tegelijk met het begin van het academisch jaar (begin september) en de tweede helft start gelijk met het tweede academische semester (begin februari). Instroom op andere momenten is altijd mogelijk, maar tegen volledig tarief. Word je na februari pas lid, dan betaal je als lentelid voor een half jaar lidmaatschap.

Wanneer je lid wordt bij U-turn betaal je contributie en ben je verplicht een OlymPas of een verenigingskaart aan te schaffen. Het is verstandig om de OlymPas pas aan te schaffen wanneer je de bevestigingsmail hebt ontvangen dat je lid bent bij U-turn. Deze OlymPas geeft ook toegang tot de sportaccommodaties op het Olympos sportcentrum. Als je al een OlymPas bezit dan moet je deze nog koppelen aan U-turn. De kosten voor de OlymPas en de Verenigingskaart staan in de tabel hieronder en kun je hier op de website vinden, het koppelen aan U-turn kost geen geld. Wat je verder nog allemaal met de OlymPas kunt lees je hier!

Ben je nu al enthousiast over U-turn? Dan kan je jezelf meteen aanmelden door op onderstaande knop te klikken!

Nu inschrijven voor 2023-2024!

NB: We verwelkomen ook niet-studenten die recentelijk hun studie hebben afgerond en nu werkzaam zijn, dus geen mensen die nog niet aan het studeren zijn.

Heb je toch nog wat meer informatie nodig? Schrijf je in voor een proeftraining of stuur een mail naar het bestuur: u.turn.utrecht@gmail.com.

In de video's hieronder wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een OlymPas aanschaft en hoe je deze koppelt aan U-turn.

Schermafbeelding 2023-07-04 om 17.26.59
Schermafbeelding 2023-07-04 om 17.26.17

Contributie

Bij U-turn betaal je 1x per jaar (of per half jaar) contributie op basis van hoeveel trainingen je in de week doet.

De contributie voor seizoen 2023-2024 is als volgt:

Half jaar Heel jaar
1x trainen per week €25 €35
2x trainen per week €50 €75
3x trainen per week €72,50 €110
OlymPas €120,30* €160

*Gebaseerd op een maandelijkse OlymPas voor €20,05