Commissies & Activiteiten

Naast het organiseren van trainingen vindt U-turn het organiseren van gezellige activiteiten ook erg belangrijk. Hieronder vind je een overzicht van alle commissies; wat hun taken zijn en wie de huidige commissieleden zijn. Voor huidige of toekomstige leden van U-turn die het leuk lijken actief te worden in een commissie, stuur het bestuur even een mailtje! (u.turn.utrecht@gmail.com)

Bestuursactiviteiten

Naast de algemene bestuurstaken organiseert het bestuur van U-turn ook verschillende activiteiten door het jaar heen. Denk aan een cobo, uitwisselingen met andere SSV’s (studentensportverenigingen), een nieuwe leden borrel en het actieve ledenuitje. Daarnaast regelt het bestuur onder andere deelname aan NSTB-turnwedstrijden en evenementen zoals de Batavieren race en de RAG week.

Accie

De Accie, ofwel de activiteitencommissie, is verantwoordelijk voor het organiseren van de 1-2 activiteiten per maand met als doel je medeturners en turnsters eens van een andere kant te leren kennen. Sportieve uitjes worden afgewisseld met gezelligheidsuitjes. Voorbeelden van activiteiten; borrels, de jaarlijkse biercantus, creatieve en sportieve clinics, film- en spelletjes avonden en nog veel meer leuks! Tips, bedankjes en vragen kunnen naar u.turn.actief@gmail.com.

Deze commissie bestaat uit: Roos, Imke, Katja, Kevin, Nina en Robin.

Kampco

De kampcommissie organiseert elk jaar rond eind september een gezellig kamp voor alle leden. Dit kamp is ook de ideale activiteit voor nieuwe leden om de vereniging te leren kennen. Het kamp staat elk jaar in teken van een bepaald thema en bestaat uit verschillende activiteiten, gezelligheid en een ‘brakke’ turntraining.

Deze commissie was aangesteld, maar op non-actief tot we mogelijk begin komend jaar weer op kamp kunnen. Heb je interesse? Mail ons op u.turn.utrecht@gmail.com

Dies

De Dies commissie bestaat sinds 2009 en organiseert elk jaar een dagactiviteit om te vieren dat U-turn weer een jaartje ouder is geworden. De dag staat altijd in het teken van een bepaald thema. Er zijn de afgelopen jaren al heel wat leuke thema’s voorbij gekomen, zoals ‘Bongo in de Congo’, ‘Oh Oh Olympics’, ‘Over de top’, ‘Diep in de zee’ en ‘tien tinten blauw’. Het is nog even afwachten wat de Dies commissie dit jaar bedenkt.

Deze commissie is dit jaar nog niet aangesteld. Heb je interesse? Mail ons op u.turn.utrecht@gmail.com

NSTC Springen commissie

Naast de standaard meerkamp en turnwedstrijden organiseren wij dit jaar de NSTC Springen.

De commissie bestaat dit jaar uit: Elise, Vicky, Hanna, Jette en Marjolein.

Onderlinge Wedstrijd commissie

Naast deelname aan de NSTB-turnwedstrijden organiseert de onderlinge wedstrijd commissie elk jaar een wedstrijd onder de leden van U-turn. Deze wedstrijd is de ideale kans om op een laagdrempelige manier mee te doen aan een wedstrijd, je nieuwe turnelementen uit te proberen en je krachten te meten met je mede U-turners. Daarnaast is er tijdens deze wedstrijd ook een optionele  ‘omgekeerde wedstrijd’, dit betekent dat de heren en dames van toestel wisselen. Bijvoorbeeld mannen in glitter turnpak op muziek een vloeroefening en de dames op de ringen waarbij creativiteit zeer gewaardeerd wordt door de jury. De wedstrijd staat verder elk jaar in het teken van een thema en wordt afgesloten met een borrel.

Dusver zijn de huidige commissie leden: Faust, Irene, Sanne en Tirza

Magazine commissie

De magazine commissie maakt het enige echte U-turn Magazine. Dit magazine komt meerdere keren per jaar uit en wordt digitaal onder de leden verspreid. Elk magazine bevat alle laatste nieuwtjes, verslagen van activiteiten en natuurlijk de beste roddels over U-turn.

De redactie bestaat uit: Daan, Evelien, Sofie, Rebecca, Tom, Fabiënne.

Wintersport commissie

Sinds 2017 organiseert U-turn elk jaar (meestal rond februari) een wintersportvakantie naar een bestemming in Europa. De U-turn wintersport is ondertussen uitgegroeid tot een jaarlijks hoogtepunt dat niemand wil missen en beloofd ieder jaar een week met skiën/snowboarden, pils en vooral heel veel gezelligheid te worden.

De commissie bestaat dit jaar uit: Kevin, Hanna en Katja

Tripcie

De Tripcie is opgericht in 2019 en is verantwoordelijk voor het U-turn weekend in zomervakantie. Tijdens dit weekend wordt er meestal ergens in Nederland een vakantiehuis gehuurd en is het de beste manier om je U-turn heimwee in de vakantie te genezen.

De commissie is dit jaar nog niet aangesteld. Heb je interesse? Mail ons op u.turn.utrecht@gmail.com

PromoCie

De PromoCie heeft als taak de vereniging zo goed mogelijk te promoten. De PromoCie doet dat onder door het beheren van onze instagram en facebookpagina.

De commissie bestaat dit jaar uit: Loes, Vera, Vicky, Roos, Izèl en Iris

Adviescie

Deze commissie met oud-bestuursleden ondersteunt het huidige bestuur met belangrijke beslissingen en komen een aantal keer per jaar samen met het bestuur.

De commissie bestaat dit jaar uit: Faust, Lucie en Elise.

Kasco

De kascommissie kijkt of de penningmeester zijn werk wel goed doet. Zo controleren zij de begroting aan het begin van het seizoen en ook door het jaar heen letten zij op de financiën.

Deze commissie bestaat dit jaar uit: Kevin, Katja en Miranda.