label
header
 

Commissies

U-turn heeft een aantal commissies die zorgen voor een actieve en een gezellige vereniging, en daar zijn we trots op! Hieronder vind je een overzicht van de commissies. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe leden voor een commissie: wil jij ook wel actief worden in een commissie? Stuur het bestuur even een mailtje! (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

We hebben een aantal vaste commissies:

Accie

De activiteitencommissie organiseert allerlei uitjes, waardoor je je medeturners en turnsters eens van een andere kant leert kennen. Sportieve uitjes worden afgewisseld met gezelligheidsuitjes. Ongeveer iedere drie weken wordt er weer een leuke activiteit georganiseerd. Denk aan: bowlen, de biercantus, film- en spelletjes avonden en nog veel meer leuks! Tips, bedankjes en vragen kunnen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Deze commissie bestaat uit: Ilse, Daniël, Loes, Fanny, Tigris en Katja.

Kasco

De kascommissie kijkt of de penningmeester zijn werk wel goed doet. Zo controleren zij de begroting aan het begin van het seizoen en ook door het jaar heen letten zij op de financiën.

Deze commissie bestaat uit: Evelien, Katja en Miranda.

Adviescie

Deze commissie ondersteunt het bestuur met belangrijke beslissingen en zullen een aantal keer per jaar bijeenkomen met het bestuur.

In deze commissie zitten: Faust, Lucie en Kim.

Magazinecommissie

De magazinecommissie maakt het enige echte U-turn Magazine. Dit magazine zal digitaal onder de leden verspreid worden en bevat alle laatste nieuwtjes, en natuurlijk roddels, over U-turn.

De redactie bestaat uit: Nicky, Michel, Vera, Evelien en Ditte

Kampco

De kampcommissie organiseert elk jaar een gezellig kamp voor alle leden. Het kamp bestaat uit veel activiteiten, gezelligheid en natuurlijk turnen. Het kamp van 2019 is op het weekend van 4, 5 en 6 oktober is wordt georganiseerd door Vera, Niels, Marieke en Anouk.

Dies

Deze commissie bestaat sinds 2009 en organiseert sindsdien een leuke dag met activiteiten en een diner om te vieren dat U-turn weer een jaartje ouder is geworden. De dag staat altijd in het teken van een bepaald thema. Er zijn de afgelopen jaren al heel wat leuke thema's voorbij gekomen, zoals 'Bongo in de Congo', 'Oh Oh Olympics', 'Over de top', 'Diep in de zee' en 'tien tinten blauw'. 

Onderlinge Wedstrijd commissie

Sinds vorig seizoen is er een jaarlijks terugkerende onderlinge wedstrijd. Tijdens deze wedstrijd is er ook een ronde 'omgekeerd' waar altijd gedenkwaardige kunsten worden vertoond. Een laagdrempelige wedstrijd aan het begin van het seizoen om alvast een keer kennis te maken met de gezellige studententurnwedstrijden. Sanne Korte, Elise Jordaans en Kim van Schoot zitten dit jaar in deze commissie.

Wintersportcommissie

Sinds dit seizoen is er een wintersportcommissie aangesteld. Een wintersport met U-turn is een week met skien/snowboarden, pils en vooral heel veel gezelligheid.

In deze commissie zitten: Lucie Boersma, Irene Waajen en Hester van Eijden