label
header
 

Bestuur Interesse

Heb jij interesse om volgend jaar bestuur te doen voor de studententurnvereniging U-turn bekijk hier dan de verschillende profielbeschrijvingen van bestuurstaken die er zijn en stuur een motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Voorzitter

Je bent als voorzitter verantwoordelijk voor het leiden van de vereniging en het bestuur. Hoewel jouw medebestuursleden eigen taken hebben, blijft jij de eindverantwoordelijke. Je bent niet alleen het gezicht van het bestuur binnen de vereniging, maar ook juist het gezicht van de gehele vereniging naar buiten toe. Je vindt het leuk om overal van op de hoogte te zijn, om dingen te organiseren, contacten met mensen te onderhouden en andere bestuursleden te ondersteunen.

Secretaris

Als secretaris notuleer je tijdens vergaderingen. Je bent de contactpersoon voor de binnenkomende mail en verzorgt uitgaande e-mails. Om de paar weken verstuur je de ledenmail met mededelingen en activiteiten. Je verwerkt aanmeldingen voor wedstrijden en de kledingbestellingen

Penningmeester

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiële zaken van de vereniging. Je stelt samen met je bestuur een begroting op in het begin van het jaar. Door het jaar heen houd je de geldstromen die de vereniging in en uit gaan in de gaten en noteer je deze. Aan het einde van het jaar bespreek jij de financiële status van de vereniging.

Commissaris Intern

Als commissaris Intern ben je verantwoordelijk voor het contact met de leden. Je bent een aanspreekpunt voor leden op de training en via de mail. Daarnaast heb je taken als het bijhouden van de ledenadministratie, regel je contact met potentiële leden en de toelaten van nieuwe leden.