label
header
 

Zondagtrainingen

Reguliere Training

Op zondag trainen we van 19.00 - 21.00 uur in de turnhal in aan de Grebbeberglaan in Utrecht. Deze training wordt gegeven door onze trainer Jennifer! 

We starten de training altijd met een warming up van een half uur, waarna we beginnen met trainen op de verschillende toestellen. Vaak worden er tijdens de training 1 of 2 thema's behandeld, waarmee de trainer aan de slag gaat. Je bent vrij om je daarbij aan te sluiten of om jezelf te vermaken op één van de andere toestellen. In de turnhal is ruimte voor ieder niveau en elke leeftijd en is genoeg materiaal aanwezig voor ieders interesse. Naast de reguliere dames- en herentoestellen, is er een trampolinebaan, airtumblingbaan, grote trampoline en allerlei handige oefensituaties rondom de blokkenbak. 

Wil je een keer komen proeftraining komen doen? Meld je dan via het inschrijfformulier aan voor een proeftraining.

Open training

Sinds 2012 organiseren we één zondag van de maand een openzondagtraining. Deze training is gratis toegankelijk voor alle (rust)leden en donateurs. Ook nodigen we alle andere zusterstudententurnverenigingen en externen uit. Zij kunnen dan ook meedoen tegen een betaling van 5 euro. Hierdoor is het mogelijk dat er meer dan de maximaal 50 mensen willen komen trainen. Daarom is het wel noodzakelijk je tijdig voor elke extra zondagtraining op te geven. Hiervoor komt een inschrijfformulier online, wanneer je hebt aangemeld en weer wilt afmelden stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De trainingen zijn van 19:00 tot 21:00 (indien anders, staat dit vermeld). Omdat het een beetje een bijzondere training betreft, met vaak veel externe turners, is de opzet minder strak geregeld dan tijdens onze reguliere trainingen. Uiteraard zijn er nog steeds trainers aanwezig om te helpen, maar je bent veel vrijer om je eigen plan te trekken.

De data van de open zondag trainingen voor het jaar 2019-2020 zijn als volgt:

29 september 2019
20 oktober 2019
17 november 2019
15 december 2019
5 januarie 2020
26 januari 2020
16 februari 2020
22 maart 2020
19 april 2020
17 mei 2020
7 juni 2020

De kosten voor externen zijn €5,- per training. Leden en rustleden betalen geen extra kosten voor de openzondagtrainingen maar moeten zich nog wel inschrijven.

Je kunt ook een strippenkaart aanschaffen voor de open zondag training. Deze strippenkaart kost 20 euro en is goed voor 5 open zondagen mee trainen. Hiermee heb je dus 1 training gratis! Je moet je wel nog steeds inschrijven voor de open zondag training waar je heen gaat. Als je je inschrijft en toch niet kunt komen moet je ook even een berichtje sturen via mail om je af te melden. De strippenkaart is digitaal en is hier te vinden.

De training vindt plaats in de turnhal op Sportpark Nieuw Welgelegen aan de Grebbeberglaan te Utrecht. Dit is onze standaard trainingslocatie.

Activiteiten

icon