label
header
 

Mentale training

Beste U-turn(st)ers,

Opdrukken, knipmessen, squats en planken, oefeningen waarbij de oogjes alleen al bij de gedachte beginnen te glinsteren, oefeningen waarvan je weet dat ze je helpen beter te worden in turnen. Plat op je been gaan liggen, spagaten & splits, bruggetjes, nog meer van die oefeningen die je naast al je technische trainingen vol overgave erbij doet – ook daar word je beter van in turnen. Focus, omgaan met wedstrijdspanning, visualiseren, doelen stellen, … train je die ook?

Jullie weten allemaal dat deze mentale componenten op een wedstrijd, maar ook tijdens een training, je helpen om beter te presteren, maar je brein 10x laten opdrukken of in een spagaat zetten heb ik nog niet veel mensen zien doen tijdens een training.

Er zijn al een aantal U-turners die in het verleden de online training “Flow – Jij op je best!” hebben gedaan om meer inzicht te krijgen in die mentale componenten en te leren hoe je ze kunt trainen. Deze training is nu een flink stuk goedkoper geworden (25,-), en daar komt bovenop dat ik jullie de training nog met korting kan aanbieden ook, mits voldoende deelname. Voor elke 10 deelnemers op de intekenlijst haal ik 2,50 van de prijs af (met een ondergrens van 17,50 ). Grasduin eens in de shop van Prestum (https://shop.prestum.nl/mentale-training) om iets meer over de training(en) te weten te komen – of – vraag gewoon eens bij mij na wat voor training het is.

Gr. Stefan

Inschrijven kan via deze link.

Activiteiten

icon
label

logo trias