label
header
 

Sportmedische begeleiding

MAAK KENNIS MET TRIAS FYSIOTHERAPIE & SPORTREVALIDATIE OLYMPOS

Iedereen begeleiden als een topsporter, dat is voor TRIAS de weg naar optimaal functioneren in sport, werk en dagelijks leven. TRIAS staat voor gerichte, intensieve zorg, met een breed behandelprogramma om iedereen letterlijk vooruit te helpen.

Sinds kort hebben U-turn en TRIAS een samenwerkingsovereenkomst.

Je kunt voor behandeling van een klacht of blessure bij TRIAS op Olympos terecht, maar ook om deze te voorkomen. De fysiotherapeuten van TRIAS werken oorzaakgericht aan het oplossen van klachten en blessures met als doel dat je daarna weer optimaal kunt presteren tijdens de trainingen en wedstrijden.

Op de locatie Olympos kun je naast fysiotherapie ook terecht voor dry-needling.

Mocht het nodig zijn dan kunnen er andere professionals uit het multidisciplinaire team,zoals een voedingsdeskundige of sportarts, ingezet worden. Elke week kun je gebruik maken van de gratis fysiotherapeutische spreekuren die op Olympos gehouden worden. Een afspraak hiervoor kun je bij de sportdesk van Olympos maken (030-2534471). 

Een afspraak maken voor onderzoek of behandeling kan via de centrale balie van TRIAS 030-2660662.

Meer informatie over TRIAS bij Olympos en de tijden van de fysiotherapeutische spreekuren vind je op www.triastotaal.nl/vestigingen

TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie Olympos
Uppsalalaan 3
3584 CT Utrecht
030-2535944

Hoofdlocatie
Mississippidreef 61
3565 CE Utrecht
030-2660662
www.triastotaal.nl